Παραστάσεις Χορός στην πόλη

18.7 | 21:00

Κεντρική Πλατεία Καλαμάτας

ΕΛΕΝΗ ΡΟΜΠΕΡΤΣ & SOLAL MARIOTTE

YOU WONDER WHAT I SEE

Παρακαλούμε ενημερωθείτε εδώ σχετικά με τις οδηγίες για την προσέλευση και την παραμονή του κοινού στους χώρους των παραστάσεων του 27ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας κατά του Covid-19.

 

Πληροφορίες παράστασης

Η περφόρμανς You Wonder What I See των Ελένη Ρόμπερτς και Solal Mariotte [Σολάλ Μαριότ] αφηγείται την εμπειρία δύο αδελφών, που ταξιδεύουν στη φαντασία κατά τη διάρκεια ενός techno party. Έχοντας συνέλθει από την εμπειρία που έζησαν, προσπαθούν να ξεχωρίσουν την πραγματικότητα από το όνειρο.

 

  • Χορογραφία & ερμηνεία: Solal Mariotte & Ελένη Ρόμπερτς (BouSmatch)

Η Ελένη Ρόμπερτς γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι αριστούχος απόφοιτος της Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Χορού «Ραλλού Μάνου», καθώς και πτυχιούχος πιάνου του Εθνικού Ωδείου. Από το 2019 φοιτά στη σχολή PARTS στις Βρυξέλλες. Στο πλαίσιο των σπουδών της έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με πολλούς καταξιωμένους καλλιτέχνες, όπως τους David Zambrano, Milan Herich, Λίντα Καπετανέα και Jozef Fruček, Edivaldo Ernesto, Laura Aris, Ευριπίδη Λασκαρίδη κ.ά.

Ο Solal Mariotte [Σολάλ Μαριότ] γεννήθηκε στην Γαλλία. Ξεκίνησε break dance σε νεαρή ηλικία. Το 2013 γνώρισε τον Imad Nefti, διευθυντή της εταιρείας Edha Formation, που τον επηρέασε σημαντικά στις σπουδές του ως χορευτή. Αποφοίτησε από το χορογραφικό τμήμα του ωδείου της Annecy και από το 2019 συνεχίζει τις σπουδές του στη σχολή PARTS της Anna Teresa de Keersmaeker στις Βρυξέλλες.

 

Trailer