Παραστάσεις Χορός στην πόλη

24.7 | 21:00

Κεντρική Πλατεία Καλαμάτας

ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΑΤΟΥ

ARTICULATED DYNAMICS

Παρακαλούμε ενημερωθείτε εδώ σχετικά με τις οδηγίες για την προσέλευση και την παραμονή του κοινού στους χώρους των παραστάσεων του 27ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας κατά του Covid-19.

 

Πληροφορίες παράστασης

Είμαι όλη το σώμα μου 

Το σωματικό και το ασώματο.

Το έργο Articulated Dynamics της Ειρήνης Αποστολάτου είναι μια αναζήτηση των δυνατοτήτων του σώματος μέσω της μουσικής. Η ερμηνεύτρια καλείται να ξεπεράσει τα κινητικά της όρια και μας προσκαλεί να δούμε πέρα από αυτά. Το σόλο βασίζεται σε εναλλασσόμενες ποιότητες, διαφορετικές δυναμικές, αυξομειώσεις ταχυτήτων και κινητικές προκλήσεις.

 

 

Η Ειρήνη Αποστολάτου είναι αριστούχος απόφοιτος της Κρατικής Σχολής Ορχηστικής Τέχνης, με μεταπτυχιακές σπουδές στο JV2, όπου και έκανε την πρώτη περιοδεία της με την ομάδα. Έχει συνεργαστεί με τους Cirkus Cirkör, Jasmin Vardimon Company, Royal Opera House London, Anton Lachky, Out of Order, Christine Gouzelis & Paul Blackman, David Lloyd, Μαρία Λάππα κ.ά. Έχει παρουσιάσει διάφορες χορευτικές δημιουργίες, όπως τα I Want To Show You Something, Phaedra, Meeting Point, Sway και Duet, στην Ευρώπη, ενδεικτικά στα Deltebre Dance Festival, Monthelon, Camden Fringe & Platform Theatre London, Canvas & Postcards festivals, Resolution κ.ά. Το έργο της Φαίδρα παρουσιάστηκε στο SEAD ως επιλογή για το solo project. Υπήρξε βοηθός παραγωγής και χορογράφος στο έργο Enheduanna, το οποίο περιόδευσε στην Παλαιστίνη και τη Σερβία (2019).

Trailer