Παραστάσεις Χορός στην πόλη

21.7 | 21:00

Κεντρική Πλατεία Καλαμάτας

ΑΣΠΑΣΙΑ ΚΥΡΑΔΕΝΙΔΟΥ

ΦΑΣΜΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ

Παρακαλούμε ενημερωθείτε εδώ σχετικά με τις οδηγίες για την προσέλευση και την παραμονή του κοινού στους χώρους των παραστάσεων του 27ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας κατά του Covid-19.

 

Πληροφορίες παράστασης

Με το έργο της Φάσμα περιορισμού, η Ασπασία Κυραδενίδου θέτει μια σειρά από ερωτήματα για το ανθρώπινο σώμα. Mπορεί να θεωρηθεί ως πρίσμα; Πώς δρα υπό περιορισμό και πίεση; Και ποιον αντίκτυπο έχει η ιδιότητα δράσης-αντίδρασης στον τρόπο κίνησής του; Το σώμα επηρεάζει με την κινησιολογική του συμπεριφορά τα χρώματα του φάσματος.

 

Η Ασπασία Κυραδενίδου γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη και φοιτά στο τρίτο έτος της Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Χορού «Ραλλού Μάνου», σπουδάζοντας παράλληλα στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σύγχρονου χορού με τους Jasmin Chiodi και Alexandre Iseli και σωματικού θεάτρου (physical theatre) με την Σοφία Πάσχου και την ομάδα A(r)CT. Έχει χορέψει με την ομάδα Performance S.A.P. στην Αλεξανδρούπολη.