Παραστάσεις Παράλληλες Δράσεις

14-23.07

Μέγαρο Χορού Καλαμάτας

ANTONELLO GHEZZI

SHOOTING STARS

Πληροφορίες παράστασης

Η εγκατάσταση Shooting Stars παρουσιάζεται επίσης αυτό το καλοκαίρι στο Ινστιτούτο Πολιτισμού της Ιταλίας στη Μαδρίτη και θα συνεχίσει με μία σειρά προορισμών στη Νότια Αμερική. Την επόμενη χρονιά, θα αποτελέσει μέρος μιας έκθεσης στο Μουσείο Saint-Ex στη Ρενς της Γαλλίας.

 

Με την υποστήριξη του Ιταλικού Μορφωτικού Ινστιτούτου Αθηνών, σε συνεργασία με το Εθνικό Ινστιτούτο Αστροφυσικής στην Μεντιτσίνα (Μπολόνια), Ιταλία.

ANTONELLO GHEZZI

Η ομάδα Antonello Ghezzi είναι μια συλλογικότητα καλλιτεχνών που αποτελείται από τη Nadia Antonello και τον Paolo Ghezzi με έδρα τη Μπολόνια (Ιταλία). Συνεργάζονται τόσο με επιστήμονες όσο και με επιχειρήσεις, φέρνοντας την καλλιτεχνική δημιουργία στην καθημερινότητα μέσω εγκαταστάσεων που συνδυάζουν την τεχνολογία, τη ρεαλιστική καταγραφή και την ποίηση. Η συνεργασία των Nadia Antonello και Paolo Ghezzi ξεκίνησε στη Μπολόνια το 2009. Έχουν πραγματοποιήσει εμφανίσεις σε σημαντικές διοργανώσεις στην Ιταλία και το εξωτερικό, μεταξύ των οποίων οι Brooklyn Wayfarers στη Νέα Υόρκη, το Sound Design Festival στην Ιαπωνία, το Gnration of Braga στην Πορτογαλία, το Usina del Arte στο Μπουένος Άιρες, το Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο στην Αθήνα και το Beit Beirut.