Παραστάσεις Παράλληλες Δράσεις

13.07 | 17:00 - 22:00

Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας

ALMALIBRE.CO

DANCEATHON

Πληροφορίες παράστασης

Το danceathon είναι ένας σύγχρονος μαραθώνιος χορού αφιερωμένος στην απόλαυση της αέναης κίνησης. Η ομάδα Almalibre.co προσκαλεί χορευτές και άτομα που ασχολούνται συστηματικά με την κίνηση να συμμετάσχουν σε ένα χορευτικό αγώνα αντοχής, ανταλλαγής, συνύπαρξης και πρόκλησης. Στο danceathon οι χορευτές ακολουθούν μία διαδρομή ενώ, μέσα από την έντονη σωματικότητα και τη μουσική, προκαλούν συνεχώς τα όρια τους και πορεύονται σταδιακά προς την έκσταση και την προσωπική απελευθέρωση.

Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής μπορείτε να επισκεφθείτε το: https://almalibrecoop.wixsite.com/danceathon.

Η ομάδα του danceathon:

  • Σύλληψη ιδέας / Χορογραφική σύνθεση: Αναστασία Μπρουζιώτη
  • Βοηθοί χορογράφου και καλλιτεχνικοί συνεργάτες: Αγγελική Μαργέτη, Σταύρος Αποστολάτος
  • Σχεδιασμός μουσικής: AlmaLibre.co
  • Μουσική παραγωγή: Γιάννης Ρωμανός
  • Επιμέλεια κειμένων: Γιάννης Τσιγκρής, Αναστασία Μπρουζιώτη, Μαρία Παπουτσή
  • Eπικοινωνία και social media: Μαίρη Χριστοπούλου Τσεκούρα
  • Φωτογράφος και videographer: Σιδέρης Νανούδης
  • Υπεύθυνος παραγωγής: Μάκης Κατριμπούζας 
  • Χορευτές που συνέβαλαν στην έρευνα και την σύνθεση του χορογραφικού χάρτη του danceathon: Γαβριέλα Αντωνοπούλου, Σταύρος Αποστολάτος, Νόντας Δαμόπουλος, Ελευθερία Ηλιοπούλου, Μαρία Μανούκιαν, Αγγελική Μαργέτη, Αναστασία Μπρουζιώτη, Αλέξανδρος Σταυρόπουλος, Νικόλας Χατζηβασιλείου

Χορευτές που συνέβαλαν στην έρευνα κίνησης και στη χορογραφική σύνθεση της δομής του danceathon:

Γαβριέλα Αντωνοπούλου, Σταύρος Αποστολάτος, Κωνσταντίνος Αργυρίου Ευαγγελούδης, Νώντας Δαμόπουλος, Ελευθερία Ηλιοπούλου, Μαριάννα Καβαλλιεράτου, Μαρία Μανουκιάν, Αγγελική Μαργέτη, Αναστασία Μπρουζιώτη, Αλέξανδρος Σταυρόπουλος, Νικόλας Χατζηβασιλειάδης

ALMALIBRE.CO

Δημιουργήθηκε από την Αναστασία Μπρουζιώτη το 2012. Η χορογραφική δουλειά της ομάδας βασίζεται στη διερεύνηση της ανθρώπινης ελευθερίας και στην αμεσότητα του χορού ως τρόπου έκφρασης και επικοινωνίας. Έχουν συμμετάσχει σε διεθνή φεστιβάλ χορού σε Ελλάδα, Ισπανία, Γερμανία, Ιρλανδία, Ιταλία, Κανάρια Νησιά και Βουλγαρία. Έχουν βραβευθεί για τις παραγωγές A True Story και Race to Grace στον Διεθνή Διαγωνισμό Χορογραφίας Μαδρίτης. Αποσπάσματα από τα έργα Home και Black Swans παρουσιάστηκαν στο Viewfinder στο πλαίσιο του προγράμματος “40 Winks” του Springback Magazine που διοργανώνεται από το Φεστιβάλ Aerowaves. Η ομάδα έχει επιχορηγηθεί από το ΥΠΠΟΑ για τα έργα JOY και danceathon.