Παραστάσεις Χορός στην πόλη

23.7 | 21:00

Κεντρική Πλατεία Καλαμάτας

AKIRA YOSHIDA & CHEY JURADO

HITO

Παρακαλούμε ενημερωθείτε εδώ σχετικά με τις οδηγίες για την προσέλευση και την παραμονή του κοινού στους χώρους των παραστάσεων του 27ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας κατά του Covid-19.

 

Πληροφορίες παράστασης

Αναζητώντας την απλότητα, βρίσκουμε την πολυπλοκότητα. Στο Hito, δύο φίλοι, ο Akira Yoshida [Ακίρα Γιοσίντα] και ο Chey Jurado [Τσέι Χουράδο], συνυπάρχουν, αναζητώντας κάτι τόσο απλό όσο το να ζεις. Κερδίζουν εγγύτητα και υποστήριξη αλλά ταυτόχρονα απομακρύνονται ο ένας από τον άλλο.

παράσταση Hito των Akira Yoshida και Chey Jurado παρουσιάζεται στο 27ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας με την υποστήριξη της Acción Cultural Española (AC/E) μέσω του Προγράμματος PICE για την διεθνοποίηση του ισπανικού πολιτισμού, στο πλαίσιο των επιδοτήσεων για την προώθηση της κινητικότητας,  καθώς και με την υποστήριξη της Πρεσβείας της Ισπανίας στην Ελλάδα και του Ινστιτούτου Θερβάντες.

   

 

ο Akira Yoshida [Ακίρα Γιοσίντα] και ο Chey Jurado [Τσέι Χουράδο] ξεκίνησαν ως χορευτές Breaking για να ασχοληθούν στη συνέχεια με τις παραστατικές τέχνες. Μαζί έχουν συνεργαστεί με τον Roberto Oliván και ξεχωριστά με της ομάδες La Veronal, Lali Ayguadé Company, Hungry Sharks κ.ά. Αυτή την περίοδο χορεύουν και διδάσκουν σεμινάρια ανά τον κόσμο.